FRAKT - INOM SVERIGE

Ni kan antingen få varan levererad av Postnord eller DHL. Leveranstid är normalt 1-4 arbetsdagar, beroende på destination och vilken tid på dagen ordern är lagd. Avisering sker via mejl när beställningen är redo att hämtas upp hos ditt lokala utlämningsställe. Om avisering via sms önskas så ange även mobilnummer (rekommenderas).

Vi skickar till närmsta utlämningsställe så ange som meddelande i beställningen, eller hör av dig till vår kundtjänst, om annat specifikt ombud föredras, se lista på www.postnord.se (sök serviceställe) eller www.dhlpaket.se (Hitta DHL-ombud nu). Ni kan exempelvis välja ett ombud nära er arbetsplats eller längs er vanliga resväg istället.

För paket som inte hämtas ut inom 14 dagar och således återgår till oss förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 180 SEK för att täcka administration- och fraktkostnader, samt fraktbolagets administrativa kostnader.

Go to webshop

Still need help? Contact Us Contact Us